Uppdatering

Hej, tänkte bara uppdatera er om vad som händer här i min del av världen. Jag har varit på Bromma Zoo och blivit uttittad av alla, som tyckte att jag var sååååå söt! Jag fick även ett nytt sele eftersom jag kan tycka att mitt Burberry är lite irriterande bakom frambenen ibland. Men nu har jag ett mjukt och mysigt Puppiasele, det fanns bara i rött i min storlek så de fick helt enkelt bli ett rött. Jag saknar husse! Han är hos sin pappa och de känns som han har varit borta i EVIGHETER!  Izi och jag har de bra och jag äter och växer, matte kammar och borstar tänderna på mig och jag får väl lov att finna mig i det.
Jag har även lärt matte ett trick! När jag sätter mig ner så säger hon "sitt" och så får jag en godis! Hon är ganska lättlärd. ibland när vi är ute och jag är lös så gömmer hon sig och då får jag godis när jag hittar henne. Godis är bra! Nu ska jag titta lite på henne, sen ska jag titta mot hallen och se om hon fattar piken att jag vill gå ut, det brukar fungera. Jag har gjort om matte som varit en "malamute-människa" i 20 år till en äkta "Elektra-människa". Med superkrafter kommer ett stort ansvar också så jag får ta de lite lugnt med träningen.
Ha en bra vecka önskar er Superhjätinna Elektra!

En av mina kokompisar


Mina djur

Va gör ni där ute? Jag har träffat så många djur på sista tiden så jag tror att jag hamnat på ett zoo. En morgon när jag var ute med husse så såg vi grävlingsungar, men då blev jag rädd, de luktade så otroligt illa i min lilla näsa. Annars brukar vi gå förbi några lurviga kor, de är jättespännande att titta på dem och ibland så lufsar de med innanför stängslet, de är spännande!
Idag träffade jag en fyramånaders chihuahuavalp som tydligen bor här i huset brevid. Jag ville leka, men den tyckte nog att stora tuffa jag var lite läskig den lilla mesen, men man kanske blir lite rädd när man inte har någon fin päls som jag. Jag sprang runt och studsade och gjorde allt för att få igång den, men den var lite avvaktande. Hoppas vi träffas igen så den kanske blir lite tuffare. Annars har jag mest tagit de lungt och sovit och haft det bra. Var även med matte på jobbet två nätter, jag uppträdde exemplariskt (så klart). Och snart kommer jag att få en ny kompis som tydligen ska vara en tibetansk spaniel som mattes kompis ska skaffa sig, vi får väl se vad de är för konstig prick.
Nu ska jag ut och terrorisera grannskapet!
Nospussar från er Superhjältinna i cyberrymden, Elektra!

Jag och hussarna!


Kalas mm...

Hej, nu var de längesen jag skrev. Sist skulle jag på kalas. De var roligt, men när jag satt i mattes knä så kom de en galen tax. Han skällde och hoppade och jag blev så rädd så jag försökte krypa in i mattes hår. Men efter ett tag så lugnade den ner sig och jag blev mitt vanliga modiga Superhjältinna-jag, så då vågade jag hälsa på den. Sen fick jag gå ut och titta på när kaninen Axel spelade fotboll på gården, de var spännande! Jag smög på honom, men när han ville spela bollen till mig så backade jag, de var en så stor boll... Men när han insåg att jag inte ville vara med så kunde jag fortsätta studera honom, de var skoj!
Igår kom husse Rasmus och hälsade på, han var snäll, men han sa att jag var LITEN!! Jag som är så stor och tuff! Jag såg grävlingar igår också, men då blev husse Richard rädd och tog upp mig. Jag hade ju lätt brottat ner dem om de kommit fram, men jag får väl låta honom bära iväg mig då, allt för att rädda grävlingarna...
Inatt ska jag jobba med matte. Vi får se hur de går, men med mig går ju det mesta bra. Jag klarade till och med av att vara hos några andra en dag när matte och husse var till åland över dagen. Jag var lite ledsen när de åkte, men sen kom jag på att eftersom jag är så fantastisk som jag är så är de klart att de skulle komma tillbaka, och de gjorde det! Jag blev så glad så jag somnade i husses knä i bilen nästan dirket när vi mötte dem.
Nu ska jag ut och skrämma folk och fä! Ha de bra tills nästa gång!
Kramar från er Superhjältinna i cyberrymden, Elektra!

Fika

Hej där ute!
Jag har fått en ny mysig koja att ligga i, den är så skön och fluffig! Men ibland måste man ju ta hand om sina människor också så jag visar dem att jag inte har glömt dem genom att ligga på deras fötter när jag vill vara nära och låtsas att de är för deras skull.
Jag har även varit i Kista Centrum och fikat och gått runt och visat upp mig. Det var otroligt spännande med alla folk och vi träffade några perversa hundar också som gick nakna, de var visst från kina, men är de någon ursäkt för att gå utan päls frågar sig vän av ordning?!
På utställningsfronten har jag anmält mig till två utställningar, en i Vallentuna och en i Gimo. Båda är valpklass och jag måste ju träna matte så att hon blir duktig på de här med utställningar. Jag är ju född till sånt men man får ju ha lite överseende med människor, de är ju som de är. Imorgon ska jag på kalas! De är mattes bror som fyller år och vi har köpt en present, så jag hoppas jag får tårta! Jag får ju bara hundmat hemma, men kött är gott!
Nu ska jag ut och motionera matte lite, ha de gott där ut i värmen alla!
Tasskramar från er Superhjältinna Elektra!

Min koja!


Fredag!

Nu är de fredag coh det har varit en fullspäckad vecka! Jag har fått ett Burberry-sela med tillhörande citykoppel och varit ute och blivit beundrad, men de är ju som vanligt. Dessutom har jag åkt både buss och tåg och de var så roligt så! Långa promenader har jag gått på, men när vi kom till badet så satte jag stopp för upptågen. Jag vara väääägrar att blöta ner mig! Kan på sin höjd doppa tassarna lite men annars tittar jag hellre på när Izi badar, hon var ju helt galen!
Igårkväll blev jag en jakthund också, jag såg en groda! De var så spännande att smyga på den och peta lite med tassen. När man gjorde det så hoppade den och då fick man kura ihop sig och ligga på span och sakta, sakta krypa fram igen, jätteroligt! Izi satte sig ner och såg såååå uttråkad ut men hon sa inget för att röja min hemliga position iallafall. Nu ska jag ut på balkongen och titta på regnet som just nu öser ner!
Som ni ser på bilden så brukar jag sova med husse på morgonen, natten tillbringar jag på golvet men efter morgonpromenaden brukar jag krypa ner med husse i sängen och somna om några timmar, han är varm och mysig!
Pussar från er Superhjältinna Elektra i cyberrymden!

Jag och husse


RSS 2.0