Uppsala

I helgen har vi varit i Uppsala och hälsat på släktingar till husse och matte. De var Karin och hennes lilla Jouna, som väldigt gärna ville gosa med mig. Jag tyckte det var roligt med en sån liten människa och ville hoppa upp på hennes huvud bakifrån när hon satt på golvet. med det fick man visst inte... Så jag satt brevid, men då ville hon hålla i pälsen så vi enades om att sitta och titta på varandra en bit från varandra.
Sen var vi in i en djuraffär och jag fick ett nytt sele. Med döskalle, rosor. läder (jaja, kanske inte äkta läder, men låtsasläder iallafall) och vit och svart spets. Jag blev ännu tuffare än vanligt. 
När vi var ute häromdagen så skulle matte träna Izi att hoppa upp på saker så hon matte hoppade upp på ett sånt där picknick bord som står utställde lite överallt. Sånt som har en sittbänk och ett bord som sitter ihop. Hur som helst. matte hoppade upp och ropade på Izi som hoppade upp efter en liten tvekan och fick godis. Jag ville ju också ha godis så jag chockade både matte och husse och hoppade efter. Jag blev lite tveksam när jag kom upp på bänken, men de hejjade på mig så jag hoppade upp på bordet också, jag är såååå bra! Jag har lärt mig att om man lägger sig ner så kan man få godis! De är bra att träna upp sin husse och matte så de ger en godis.
Nu ska jag ta och ha en slö söndagkväll efter uppsala besök och att ha hämtat husse från kalas idag och allt. Ha det gott alla där ute i cyberrymden!
Nospussar från er Superhjältinna Elektra!

Så här sover vi matte!


Min kompis Izi


Förvirrad

Ibland vet man inte vad som händer med världen. Den har blivit konstig. Jag känner mig konstig. Och alla hundar beter sig konstigt mot mig. Jag var extremt populär på brukshundsklubben sist vi var där. Jag bukar i och för sig vara popular som enda tjej och minst av alla, fast jag är äldst och i och med att jag är tik, också smartast. Men sist var de en otrolig uppvaktning. Men jag var duktig som vanligt och satt fint för då har de lärt matte att hon ska ge mig godis. Hon är ganska väluppfostrad min matte...
När vi kom hem och jag låg på soffan och matte snällt kliade min mage sa hon att jag löper. Är hon dum eller. jag låg ju helt still!
Hösten har kommit med buller och bång och med de mörkret, jag tycker att de är spöken i mörkret! Usch för mörkt och kallt!
Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite. Jag har lärt Izi att lägga sig i sängen också när matte är borta.
Eller som vi säger, när matte är borta dansar vovvarna i sängen!
Bye bye everypawdy! Er Superhjältinna Elektra!

Lördag!

Idag har vi varit ute i solen och lekt, kollat på korna och haft de mysigt. Matte har införskaffat små tennisbollar som piper och är i lagom storlek för mig. Jag älskar att jaga dem. Imorgon är de kurs igen, undra vad jag ska lära husse och matte då? Gå fint brevid mig kanske? Vi har roligt med "godisgömmning" på promenaderna iallafall. Hon kastar ut små små godisbitar i gräset och jag får leta rätt på dem. Idag träffade jag en stor leonberger, vi hade matchande hårfärg! :o)
Matte har bokat fotografering för mig och Izi. De ska bli spännande att se hur de ska få oss att sitta fint på samma bild, jag är ju född till modell, men Izi är ju lite vild av sig och kanske inte vill sitta fint brevid mig...
Nu ska jag se om jag kan få matte att plocka upp mina leksaker så jag kan roa mig med att släpa ut dem över h ela golvet sen igen. De är så roligt att vara en liten slarvmaja! Men om man nu för som jag och lägger ut leksaker över hela golvet så är de ju så mycket lättare att hitta dem, de ligger ju alltid övers, någonstans. Undra om jag ska få henne att ta en promenad i solen först? Ha de så ska jag se till att hitta på något skoj att roa mig med.
Tassarna i taket, nu river vi haket! Nospussar från er Superhjältinna Elektra!

RSS 2.0