Karlie-halsbanden!


Snobbish!

Igår var jag i Kista Centrum och visade upp mitt vackra anlete. Jag hade sällskap av matte, husse, Loke och hans matte. Jag fick nya halsband som ni kan se på bilderna, snobbmärke till vackra mig. Loke fick ett, skratta inte nu, men han fick ett ROSA täcke. Vilken knäck för hans manlighet, eller så är han så säker i sin manlighet att det inte rör honom i den silverfärgade pälsen. Färgen var ett medvetet val av hans matte som gärna ville kunna se honom när han försvinner in i buskarna. Själv var jag ute med mitt fina röda halsband igår och idag hade jag mitt svarta. De är swarowskikristaller på så de blingar fint. Jag är ät även lite citronsorbet på fiket. Loke fick sholkadglass men jag tog sorbet, man vill ju inte lägga på sig för mycket, jag har ju så perfekta former som det är. Nu ska jag gnälla till mig lite ost, hon köpte greve idag och den har en så härlig nötig karaktär!
Eller så går jag och hälsar på grannens kattungar, de var roliga, men jag försåt inte varöfr de såg ut som en batterikatt när jag kom för nära, jag blev förskräckt över den looken iallafall och studsade tillbaka. Något bus lyckas jag nog hitta på en onsdagkväll som denna. Vi hörs!
Nospussar från er Superhjältinna Elektra!

Mitt Puppia-sele


Utställning

Hej! Jag har varit på utställning. De var inte skoj! Jag trodde jag skulle drunkna... De ösregnade!!! Och jag bev blöt. blötare och sen var jag blötast! Fick bra kritik iallafall, men inget HP för domaren kunde inte se min päls för att jag var blöt, sa hon... Jaja, de var bara att åka hem, krypa under mattes täcke och torka.
Några dagar innan utställningen fick jag ducha och bli fönad, de gick jättebra, jag hade inga problem alls med det. Men så är jag ju världens bästa också. Matte undrar varför jag drar fram alla saker.... Jag går till husses leksakslåda och hämtar de jag vill ha och lägger i en hög på golvet. Vad är de för fel med de?! Jag samlar ju ihop det fint iallafall. Men hon verkar inte gilla att jag lägger det mitt på köksgolvet jämt, men var ska jag annars lägga det? Jag har ju inget eget rum...
Jag tror jag ska skicka in en skrivelse till djurombudsmannen om att jag vill ha ett eget rum! Jag är ju faktiskt en superhjältinna för tusan!
Kan skvallra att det var många på utställningen som kom fram och tyckte att jag var sååå söt sååååå! Men de var ju  i och för sig inget nytt, men ville bara påminna er om min otroliga skönhet. Nu ska jag titta om jag kan hitta någon rolig legogubbe att leka med.
Ha en bra helg och sätt tassarna i taket, hälsar er Superhjältinna Elektra!

RSS 2.0