En Superhjältinna!


Vilse!

Hej, nu är de varmt vill jag lova. Idag när vi var ute och gick så la jag mig ner och strejkade. Som tur är så är jag ju så söt så jag slapp gå och fick bli buren en stund. Men när vi var borta på Midgårdsvallen och matte jag och Izi satt ute på planen och slappade lite så skulle jag bara gå på en liten upptäcksfärd. Jag gick runt hörnet på läktaren och då hade minsann matte och Izi passat på att försvinna! Jag blev lite orolig men jag visste ju att ingen kan överge mig för evigt, men jag kunde inte riktgit hålla masken när matte kom tillbaka, jag visade nog lite för stor glädje för min ställning, men sen höll jag mig i närheten så jag skulle slippa visa några mer för överdrivna glädjeyttringar. Något som är riktigt roligt att göra med husse är att sno hans legogubbar och gömma dem, han är snäll och byter tillbaka dem som jag tar (jag snor mest star wars-gubbar) mot några andra. Tydligen tar jag alltid de bästa!
De kom några galna hundar springade lösa mot mig idag när vi var ute, man jag skrämde dem minsann! Izi stod bakom mig så de måste ju ha varit mig de blev rädda för! Matte tog Izi och gick mot dem för att hon skulle få hälsa, eller om det var för att skrämma deras matte som mest stod bakom några träd coh skrek Sigrid! Sigrid! vet jag inte, men allt gick bra och jag gick vidare, de tog bara några meter innan jag hade svansen i luften som vanligt. Nu ska jag gå och se om jag hittar någon legogubbe eller ett garnnystan och kasta runt på, hörs en annan dag!
Kramar från er Superhjältinna Elektra som tassar runt och pratar strunt!

Sommarskola

Oj, oj. oj. Nu har jag jobbat i dagarna tre på Arlanda Jets sommarskola för små amerikansk fotbollspelare. Jag har fått pussa små killar som gjort sig illa och fått de stora tuffa killarna lidnade runt min tass. De ska till en superhjätinna som mig för att få tuffa killar att bli riktiga fjollor som pratar bebisspråk och pussas.
Jag har sprungit runt på gräset med min Malamutekompis som för övrigt heter Izi och lekt, jag tror hon blir rädd när jag sätter full fart och springer mot henne för hon ylar då.
Men är det något jag inte gillar så är det REGN och just nu är det mycket sånt! Fy för att bli blöt! Men hellre blir jag blöt än att bli buren i en väska, även om det är en lyxig hundväska. Vill man bära mig så får det bli i famnen, jag är väl ingen chihuahua heller! De kan sitta i en väska men inte jag!
Idag ska jag åka pendeltåg för första gången, de blir spännande. Kanske inte för mig, men för alla mina fans på tåget så klart, jag är så tuff så för mig är inget farligt. Förutom den där fula pudeln som hade mage att skälla på mig när han passerat oss häromdagen, han vågade väl inte skälla när han såg mig i ögonen, den tönten. Men då blev jag faktiskt lite rädd och sprang några steg, men det är inget vi pratar högt om, så hysch hysch. Nu ska jag gå och vila lite på mattes rosa fleecemorgonröck, den är SKÖN!
Tassarna i taket, nu river vi haket!
Er uperhjältinna Elektra!

Gameday!

Tjo!
I söndags var de den första matchen jag var med på som mascot. Vädret kunde ju varit bättre, min päls är inte riktigt till sin fördel i regn, men jag charmade så klart alla och även om mina tjejer inte vann så var de iallafall bäst! På kvällen kom husse hem från sin pappa och jag fick så mycket gos. Maten är mycket bättre på det här nya stället också måste jag säga. Jag får mtt gamla vanliga uppblötta torrfoder, men här är de iblandat fryst kött också, och det är riktigt gott för ett rovdjur som jag.
I veckan är det sommarskola i amerikansk fotboll, jag ska jobba i tre dagar, sen har vi semester. Inte för att jag behöver göra så mycket mer än att vara söt, vilket faller sig helt natruligt för mig, men ändå, och jag går långa promenader i koppel och sköter mig excelent, men vad annat var att förvänta sig av mig!!
Gonatt, nu ska jag gå och döda gosedjur innan jag somnar!
Over and out!
Er Superhjältinna Elektra!

Jag!


Välkommen alla!

Här är jag! Världens bästa Hund! Jag är född i Norrköping och nyinflyttad till Märsta. Jag tänkte att de är lika bra att göra en blogg för alla mina fans eftersom jag är så snygg, cool och tuff. Jag är pomeraine och 5 månader gammal och heter Elektra, eftersom jag är röd och en äkta superhjältinna.
Jag flyttade från mina syskon och polare igår och blev sambo med en jättehund som heter Izi och en är Alaskan Malamute. Jag skrämde självklart slag på henne direkt när jag sprang fram och ville pussas, men jag vet ju att alla brukar vilja pussa mig för jag är så söt, men hon blev mest rädd. De kan man ju i och för sig förstå, jag är ju ganska skräckinjagande! Men nu är hon inte rädd längre. Vi har gjort så mycket skoj, men det får jag berätta mer om imorgon för nu ska jag gosa upp mig i mattes knä och få lite välförtjänt kärlek innan vi ska iväg och äta pizza med några av mina fans. Livet är hårt när man är på topp!
Tassarna i taket, nu river vi haket!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0