Trötta efter leken


Uppdatering...

Nu var de längesen jag skrev igen. Måste ju uppdatera er om vad som händer i min del av världen. Jag har fått en ny fin och väldigt reflekterande väst av min polare Loke. Han köpte en neongul som var för liten för honom. Eller som jag skulle säga, han är ju bara FÖR stor liksom... Han är tibetansk spaniel och varggrå, rätt läcker, men han vill trampa på mig och va gör väl en tjej när killar bråkar? Skriker i högan sky så klart!
På hans gata i stan så fanns de något jättespännande. Vildkaniner! Jätteroliga. De var inte lika snabba som harar men hoppade skoj. Tyvärr fick man inte jaga dem för de var någon tant som sa att om man skulle jaga / döda dem så fick man bara göra det när ingen såg de... Jag säger då de.
Jag har börjat gå i skola också. De är valpkurs och vi fick göra massa roliga saker som att gå i grupp, leta godis och titta på matte. Husse fick också träna med mig, de lärde sig riktigt fort att när jag tittade på dem så skulle de ge mig godis. Flera av de andra hundarna lyckades inte lära sina mattar och hussar det. eller så ville de helt enkelt inte titta på dem. Va vet jag.
Matte är så lycklig för att jag lärt mig ett nytt trick förresten. Jag försökte väcka henne hörommorgonen, men när hon som vanligt vände på sig så fortsatte inte jag att tjata, jag gick och väckte husse istället. till mattes stora lycka! Va gör man inte för att glädja de små liven.
Nu ska jag terrorisera omgivningen lite innan vi ska ut och kolla på korna.
Over and out! Er Superhjältinna Elektra säger bye bye, everypawdy!

Rockers!


Min vagn


Shoppa loss!

Nu har matte shoppat loss! Jag har fått ett nytt halsband. Som husse valde. De är lite tuffare för när vi ska ut och kravalla här i Märsta. Sen har jag fått en vagn så jag har något att vara i när vi ska på utställning, till brukshundsklubben etc. Jag kommer att lägga upp bilder så ni får se. Sen köpte matte en liten BellaBag att ha bajspåsarna i. Man kan ju inte gå runt med dem hur som helst när man nu är sådana fina hundar som Izi och mig. Hon köpte sakerna på mylittlecloset.se. Finns visst massa fina saker där.
Matte har varit lite konstig de senaste dagarna. När hon har legat i sängen, vilket hon gjort OFTA de senaste dagarna så har hon sprunigt upp varje gång jag kommit och studsat på hennes mage. Jag vill leka och studsa på magen och hon springer till toan och kräks, jag fattar ingenting! Och snäll som jag är så har jag försökt motionera henne lite extra, men hon verkade verkligen inte uppskatta det. Och när vi var ute och gick så satte hon sig ner och vilade och såg mest ut som en zombi. Inte åt hon något heller och då var jag snäll och tog upp ett märgben i sängen och gömde under hennes kudde så hon skulle bli glad när hon hittade det. Tror ni hon uppskattade min snällhet?! Inte för 5 öre! Hon kastade ner den på golvet och vände sig om och sov vidare. Nu ska jag äta upp stråhatten på ankans huvud för de blir så fina halmstrån på golvet då och de måste hon väl iallafall bli glad för?!
Over and out! Er Superhjältinna Elektra!

Gimo!

I helgen var matte och jag på utställning i Gimo. Vi åkte redan på lördagen för tårtkalas hos LillHusse Rasmus och hans familj. Jag fick träffa en stövare som hette Sluggo. Han var så snäll så. Rasmus småsyskon Alwin och Josefin bara älskade mig! Men om allt de var vana vid var en stövare så måste ju jag ha framstått som rena himmelriket, så söt och liten som jag är. Jag slår minsann ingen med min söta svans heller!
Sen var matte och jag till hennes gamla barndomskamrat Helen. Där var de såååå roligt, jag sprang runt på gräsmattan och lekte så matte höll på att bli galen på mig. Trodde hon verkligen att jag skulle låte mig bli påkörd? Jag retades ju bara! Men sen följde jag snällt med in och hälsade på birmakatten Kitty. Hon var STOR!
Sen åkte vi på "nostalgitur" och tittade på massa ställen där de lekt som barn, tittade till mattes pappas grav och hälsade på en äldre spanieldam som hette Windy som bodde i Björsta. Hon må ha varit gammal, men jag fick igång henne, men de ville inte låta oss leka för mycket för de var rädda att jag skulle springa ut i hästhagen och bli trampad på. Hallå! Jag är en superhjältinna, ingen häst trampar på mig!
På söndagen var de som sagt utställning och jag fick träffa massa andra fina pommar. De var så skoj! Även om domaren inte förstod exakt hur vacker jag är... Jag vet att jag är snyggast fast de andra var "fluffigare", men jag är en sån god hund så jag låter de andra vinna. Jag står över sånt. (tills jag vinner, då ska jag minsann gotta mig)
Jag är ödmjukeheten personifierad!
Nu ska jag krypa upp i sängen och vila mig.
Natti natti everypawdy! Nospussar från er Superhjältinna Elektra!

Gameday!


Hundigt

På söndag blir de hundutställning i världsmeteropolen Gimo! Vi far redan på lördag för att hälsa på Lillhusse Rasmus och hans galna stövare Sluggo och sen vidare till mattes kompis Helen med familj och en stor Birma. Hoppas ingen av dem vill äta upp mig för då måste jag ju ta på mig min superhjältinnecape och antingen köra en "hårbollsattack" eller springa runt och köra en "tornadoattack". Men helst vill man ju slippa skada de små liven, stora krafter ger ett stort ansvar. :o)
Eftersom inte min matte har något kkörkort så får ju vi åka buss och tåg när vi ska någonstans så nu har hon bestämt att jag ska få en egen vagn att åka i och som jag kan sitta i om vi är på t ex utställning, tyvärr hinner den inte komma till helgen men så fort jag får den ska jag lägga upp en bild. Hon har beställt den på mylittlecloset.se, de har massa fina hundsaker!
I helgen var jag hejjarklack till Arlanda Jets, först hade husse Richard 2 matcher. De ägde upp Stockholm Mean Machine med 28-0! Sen förlorade de iofs nästa match mot V-ås, men va gjorde de, jag fick ju en varmkorv! Jets damlag förlorade inte sin match. Tyvärr blev AnnaBjörnen, Wafa och Yasmine skadade och jag skickar massa körlek till mina tjejer! Nu ska jag ut och kolla till kossorna!
Hej då everypawdy! Nospussar från er Superhjältinna Elektra!

Pommar på TV

Igår var de en pomeranian på Breaing News på kanal 5. De var Vienna. De klippte ner henne för att visa att vi har söta hundar i sverige också. De är ju någon pomme i USA som heter Boo och ska vara "The world´s cutest dog"... Yeah right! Har de sett mig eller?! Jag är ju sååå vacker! Och Vienna var så söt innan de klippte ner hennes vackra päls. men i och för sig, en Pom är en Pom är en Pom och en Pom är alltid en Pom, dvs Vacker! Jag kanske inte har 2 miljoner som följer min blogg men jag vet ju att Superhjältinnor oftast verkar i de fördolda. Och om en dryg vecka är de utställning, jag hoppas på bättre väder då, nu ska jag gå och äta lite glass och slappa i min och Izi´s nya säng. Vi har nämligen fått en egen "hundsäng". Men jag ligger ju i dubbelsängen på natten, men de är en annan sak man måste offra som Superhjältinna, man måste ju vakta sina skyddslingar.
Over and out, er Superhjältinna Elektra!

RSS 2.0